Privatlivspolitik

Vi er forpligtet til at opretholde privatlivets fred for vores besøgende på webstedet; denne politik beskriver, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

Du er velkommen til at besøge og læse vores fulde lovpligtige Privatlivspolitik, men for nemheds skyld kan du læse de vigtigste dele i uddraget herunder!

Vi bruger dine data til at:

- forbedre din shopping-oplevelse

- sende dig relevante kampagner og tilbud, som du til enhver tid kan afmelde.

- sende din ordre til den butik, du har købt fra, så de kan opfylde din ordre.

Vi sælger eller bytter IKKE dine personoplysninger til tredjeparter til reklameformål.

Vi deler dine ordreoplysninger med de lokale butikker, du vælger at handle med, så de kan fuldføre din ordre.

1. Hvilke oplysninger indsamler vi?

Vi indsamler oplysninger for at forbedre din shopping-oplevelse hos os og sende dig tilbud og kampagner, som vi føler, at du vil være interesseret i.

Vi deler dine ordreoplysninger med de lokale butikker, du vælger at handle med,

Vi kan indsamle, gemme og bruge følgende former for personoplysninger:

  • oplysninger om din computer og om dine besøg på og brug af dette websted, f.eks. din IP-adresse, geografiske placering, browsertype, henvisningskilde, varigheden af dit besøg og antal sidevisninger.
  • oplysninger om eventuelle transaktioner, der udføres mellem dig og os på eller i forbindelse med denne hjemmeside, herunder oplysninger om eventuelle køb, du foretager af vores varer eller tjenester.
  • oplysninger, som du giver os med henblik på at registrere dig hos os, omfatter navn, adresse, telefonnummer, e-mail. Vi har IKKE adgang til dine betalingsoplysninger; kortbetalinger foretages gennem enten Braintree eller PayPal afhængigt af dit valg.
  • oplysninger, som du giver os med henblik på at abonnere på vores web-tjenester, e-mail-meddelelser og / eller nyhedsbreve.
  • andre oplysninger, som du vælger at sende til os.

2. Cookies

Vi bruger cookies på denne hjemmeside. En cookie er en tekstfil, der sendes af en webserver til en webbrowser og gemmes af browseren. Tekstfilen sendes derefter tilbage til serveren, hver gang browseren anmoder om en side fra serveren. Dette gør det muligt for webserveren at identificere og spore webbrowseren.

Vi kan sende en cookie, som kan blive gemt på af din browser på din computers harddisk. Vi kan bruge de oplysninger, vi får fra cookies, til at forbedre hjemmesidens anvendelighed og til markedsføringsformål samt sporing af vores reklamekampagner. Vi kan også bruge disse oplysninger til at genkende din computer, når du besøger vores hjemmeside, og til at tilpasse vores hjemmeside for dig.

De fleste browsere giver dig mulighed for at nægte at acceptere cookies. I Internet Explorer kan du f.eks. afvise alle cookies ved at klikke på "Funktioner", "Internetindstillinger", "Beskyttelse af personlige oplysninger" og vælge "Bloker alle cookies" ved hjælp af skydevælgeren. Dette vil dog have en negativ indvirkning på anvendeligheden af mange websteder, herunder denne.

Vi bruger Google Analytics til at analysere brugen af denne hjemmeside. Google Analytics genererer statistiske og andre oplysninger om brugen af dette websted ved hjælp af cookies, som gemmes på brugernes computere. De oplysninger, der genereres i forbindelse med vores hjemmeside bruges til at oprette rapporter om brugen af hjemmesiden. Disse oplysninger opbevares af Google. Googles privatlivspolitik er tilgængelig på: http://www.google.com/privacypolicy.html.

Vi arbejder med forskellige hjemmesider gennem vores affiliate-program. Når en bruger besøger vores websted fra en af disse partnere, bruges en cookie til at spore brugeren. Dette gør det muligt for os at betale en provision af ethvert salg til hjemmesiden.

3. Brug af dine personlige data

Personoplysninger, der indsendes på denne hjemmeside, vil blive brugt til de formål, der er angivet i denne privatlivspolitik eller i relevante dele af hjemmesiden.

Vi kan bruge dine personlige oplysninger til at:

  • administrere webstedet;
  • forbedre din oplevelse ved at tilpasse hjemmesiden;
  • gøre det muligt at bruge de tjenester, der er tilgængelige på hjemmesiden;
  • sende dig varer, der er købt via hjemmesiden, og levere tjenester købt via hjemmesiden;
  • sende opgørelser og fakturaer til dig og indkræve betalinger fra dig. Betalingerne behandles af Braintree eller PayPal, afhængigt af hvad du har valgt. Vi har ingen personlige økonomiske oplysninger på vores servere.
  • sende dig kommerciel kommunikation, herunder et nyhedsbrev
  • sende dig e-mail-meddelelser, som du specifikt har anmodet om, samt SMS-meddelelser, hvis du specifikt har givet samtykke til disse.
  • sende dig vores nyhedsbrev og anden kommunikation med markedsføringsformål (med fysisk post, eller - hvis du specifikt har accepteret dette - via e-mail eller lignende teknologi. Du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke, hvis du ikke længere ønsker at modtage markedsføring ved at sende en e-mail på info@kronstadt.dk eller besøge www.kronstadt.dk)
  • give tredjeparter statistiske oplysninger om vores brugere – disse oplysninger vil ikke blive brugt til at identificere den enkelte bruger;
  • behandle forespørgsler og eventuelle klager fra eller om dig i forbindelse med hjemmesiden.

4. Andre oplysninger

Ud over de oplysninger, der med rimelighed er nødvendige til de formål, der er identificeret andetsteds i nærværende privatlivspolitik, kan vi videregive oplysninger om dig:

  • i det omfang, vi er forpligtet til at gøre det ved lov;
  • i forbindelse med retssager eller fremtidige retssager;
  • med henblik på at etablere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder (herunder at give oplysninger til andre med henblik på forebyggelse af svig og mindske kreditrisikoen); og
  • til køberen (eller den potentielle køber) af enhver virksomhed eller et aktiv forbundet hermed, som vi er i færd med at sælge, eller overvejer at sælge.

Medmindre andet er angivet i denne privatlivspolitik, vil vi ikke give dine oplysninger til tredjeparter.

5. Internationale dataoverførsler

Oplysninger, som vi indsamler, kan lagres og behandles i og overføres mellem et hvilket som helst af de lande, hvor vi opererer, for at gøre det muligt for os at bruge oplysningerne i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

Hvis du befinder dig i EU, kan oplysninger, som du giver, blive overført til lande, herunder USA, Japan og andre lande, som ikke har databeskyttelseslove svarende til dem, der gælder i EU. Du accepterer udtrykkeligt sådanne overførsler.

6. Sikkerhed af dine personoplysninger

Vi vil tage rimelige tekniske og organisatoriske forholdsregler for at forhindre tab, misbrug eller ændring af dine personlige oplysninger.

Dataoverførsel over internettet er i sagens natur usikker, og vi kan ikke garantere sikkerheden af data, der sendes over internettet.

7. Ændringer i politikken

Vi kan opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden ved at lægge en ny version ud på vores hjemmeside. Du bør tjekke denne side lejlighedsvis for at sikre, at du er tilfreds med eventuelle ændringer.

8. Dine rettigheder

Du kan til enhver tid bede os om ikke længere at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål, ved at sende en e-mail til customerservice@kronstadt.dk eller benytte vores online-formular til afmelding. (I praksis vil du normalt enten udtrykkeligt acceptere vores brug af dine personoplysninger til markedsføringsformål, eller vi vil give dig mulighed for at fravælge brugen af dine personoplysninger til markedsføringsformål.)

9. Tredjepartswebsteder

Hjemmesiden kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for disse tredjepartswebsteders privatlivspolitikker.

10. Opdatering af oplysninger

Hvis du ønsker at opdatere eller rette de informationer, vi har registreret om dig, bedes du kontakte os.

 

11. Privatlivspolitik for SMS Marketing

  1. Introduktion

Denne privatlivspolitik gælder for brugen af SMS Marketing (“tjenesten”) leveret af Jt Olesen ApS  (“vi”, “os”, “vores”). Vi værdsætter dit privatliv og er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger. Denne politik forklarer, hvordan vi indsamler, bruger, deler og beskytter dine personoplysninger i forbindelse med vores SMS Marketing-tjeneste.

  1. Dataindsamling og -brug

Når du tilmelder dig vores SMS Marketing-tjeneste, indsamler vi dit fornavn, efternavn og mobilnummer. Disse oplysninger bruges til at levere SMS-beskeder og oplysninger om vores produkter, tilbud og nyheder. Vi indsamler også tekniske oplysninger, såsom din IP-adresse og browsertype, for at forbedre vores tjeneste og sikre en bedre brugeroplevelse.

  1. Databeskyttelse

Vi træffer passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, misbrug, ændring og sletning. Vi opbevarer dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning og kun så længe, det er nødvendigt for at levere tjenesten.

  1. Deling af data

Vi deler ikke dine personoplysninger med tredjeparter uden dit udtrykkelige samtykke, medmindre det er nødvendigt for at levere tjenesten, eller vi er juridisk forpligtet til det. Vi kan dele dine oplysninger med vores tjenesteudbydere, der hjælper os med at levere SMS Marketing-tjenesten. Disse tjenesteudbydere er kontraktligt forpligtet til at beskytte dine personoplysninger og bruge dem kun i overensstemmelse med vores instruktioner.

  1. Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om adgang til, rettelse af, sletning af eller begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger eller anmode om dataportabilitet. For at udøve dine rettigheder kan du kontakte os på den e-mailadresse, der er angivet i afsnit 8.

  1. Aftilmelding

Hvis du ikke længere ønsker at modtage SMS Marketing-beskeder fra os, kan du til enhver tid afmelde dig ved at følge instruktionerne i SMS-beskederne eller ved at kontakte os på den e-mailadresse, der er angivet i afsnit 8.

  1. Ændringer i privatlivspolitikken

Vi kan ændre denne privatlivspolitik fra tid til anden for at afspejle ændringer i vores praksis eller gældende lovgivning. Vi vil offentliggøre ændringerne på vores hjemmeside og opfordrer dig til regelmæssigt at gennemgå denne politik for at holde dig informeret.

  1. Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om denne privatlivspolitik eller vores håndtering af dine personoplysninger, kan du kontakte os på:

Jt Olesen ApS

Kratholmvej 36

5260 Odense S

Danmark

+45 66110273

customerservice@kronstadt.dk

Dato for seneste opdatering: 10/05/2023

12. Kontakt

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik eller vores behandling af dine personoplysninger, så send os en e-mail til customerservice@kronstadt.dk eller et brev til Kronstadt Hovedkontor, Kratholmvej 36, 5260 Odense S, Danmark, +45 42 600 200

13. Dine rettigheder

Retten til at få adgang til dine oplysninger

Du har ret til at anmode om en kopi af de oplysninger, vi har om dig. Disse oplysninger leveres gratis inden for en kalendermåned. Hvis du ønsker en kopi af nogle eller alle dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os på følgende adresse: customerservice@kronstadt.dk.

Retten til at få dine data rettet

Vi ønsker at sikre, at dine personlige oplysninger er nøjagtige og opdaterede. Du kan bede os om at rette eller fjerne oplysninger, som du mener er unøjagtige, ved at sende os en e-mail på følgende adresse: customerservice@kronstadt.dk.

Retten til at slette

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Hvis du ønsker, at vi sletter dine data, bedes du kontakte os på følgende adresse: customerservice@kronstadt.dk

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage hos den tilsynsførende myndighed. Besøg følgende hjemmeside for at indgive en klage hos Datatilsynet i Danmark: https://www.datatilsynet.dk/ 

Ændringer i vores privatlivspolitik

Vi reviderer privatlivspolitikken regelmæssigt, og eventuelle opdateringer vil fremgå af denne webside. Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger blev senest opdateret: customerservice@kronstadt.dk.

Kontakt os

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige:

Kronstadt

Kratholmvej 36

5260 Odense S

Danmark

+45 66110273

customerservice@kronstadt.dk

Kontaktoplysninger på databehandler:

&hype Limited

71 Church Road

London SE19 2TA

+45 42 600 200

gdpr@andhype.com