GLS:

Hos Kronstadt bestræber vi os altid på at levere din ordre hurtigst muligt. Ordren sendes med GLS fra vores varelager senest 1 hverdag efter ordren er modtaget. Leveringstiden er derefter 1-3 hverdage,  medmindre det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid.

GLS har følgende leveringsmuligheder:

  • GLS | Pakkeshop - 39 DKK 

  • GLS | Hjemmelevering - 49 DKK

  • GLS | Erhverv - 49 DKK 

Gratis levering på alle køb over 499 DKK. Leveringstiden er 1-3 arbejdsdage. 

Har du yderligere spørgsmål til levering, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på customerservice@kronstadt.dk, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

OMBYTNING ELLER RETUR

Vi tilbyder altid gratis ombytning eller retur på alle danske ordrer. Hvis du ønsker at ombytte eller returnere et produkt, bedes du benytte vores returportal eller trykke på dette link, hvor du vælger hvilke varer, der skal ombyttes eller returneres. 

Herefter vil du modtage en returlabel pr. mail, som printes og sættes på pakken. Pakken afleveres ved nærmeste GLS pakkeshop. 

Find din nærmeste GLS pakkeshop her 

Du er altid berettiget til at ombytte eller få pengene tilbage inden 30 dage efter du har modtaget din pakke, så længe produktet er i sin originale stand.

Note!

Kunden har selv ansvaret for at ombytning- & returpakker pakkes ansvarligt, samt at den indleveres korrekt i en GLS pakkeshop og at du efterfølgende kan fremvise dokumentation for indlevering af pakken i form af kvittering og trackingnummer. Sender du retur uden brug af vores returportal, bærer du selv ansvar for at varen kommer til os og ligeledes har bevis herpå i form af et trackingnummer.