Kronstadt

Vores rejse

21 år undervejs

Kronstadts rejse begynder for 21 år siden, hvor grundlægger Thomas Olesen så et hul i det skandinaviske modebillede.

Den sprælske dansker skabte en kollektion bestående af skjorter med store kraver, brede manchetter og fede materialer. Modtagelsen var overvældende positiv, og et nyt brand var født.

Efter et par år var Kronstadt kendt vidt og bredt for deres “funky” skjorter med unikke og enestående designs.

I begyndelsen af det nye årtusinde ændrede Thomas Olesen sit fokus fra funky skjorter til gode pasformer, diskrete detaljer og klassiske kraver - altid med den høje kvalitet i hovedsædet.

Kronstadt udvidede sin tøjserie til også at omfatte t-shirts, bukser, jakker, strik og et øget fokus på bæredygtighed, bl.a. gennem genanvendelse af bomuld.

Da Thomas Olesen var meget opmærksom på modeindustriens påvirkning af miljøet, begyndte han meget tidligt at bruge genanvendeligt bomuld i produktionen for 15 år siden. Genanvendelse af bomuld forhindrer unødigt spild og kan være et mere bæredygtigt alternativ til bortskaffelse.

Vi tror på at tage os af brugt garn. I vores kollektioner har vi mange stilarter, der er lavet af genanvendeligt bomuld.

Rethink, reduce, reuse

I vores sortiment af bæredygtigt/recycled tøj finder du bl.a. t-shirts, sweatshirts, en bred vifte af strikvarer og endda jakker fremstillet med genanvendeligt bomuld eller plastflasker.

Vi synes, det er strålende. Du kan genkende vores Recycled-kollektion på det specielle grønne hang tag.